Spīķeros, 'Dirty Deal Teatro' telpās 25. un 26. oktobrī rādīs leļļu un objektu izrādi bērniem un viņu vecākiem "Mazais cilvēks" pēc Ēriha Kestnera tāda paša nosaukuma darba motīviem, portālu "Delfi" informē teātŗa pārstāvji.
Izrādi veidojusi radošā apvienība "Nomadi". Izrāde īpaši veidota leļļu un objektu teātra festivālam "Homo Alibi 2008" un tās pirmizrāde notika šī gada augustā.

E. Kestnera stāstu kopā ar trīs aktieriem nospēlēs kabatlakatiņš, badmintona rakete, keda, čemodāni, bumbiņas, cepure un citi ikdienišķi priekšmeti. Izrādes autori - Mārtiņš Eihe (Valmieras Drāmas teātris) un Krista Burāne. Izrādē piedalās - Ģirts Šolis (Umka.lv), Baiba Geķe (Latvijas Ļeļļu teātris), Kārlis Krūmiņš. Māksliniece Kristīne Vītola.

"Kad Maksītis piedzima, ārstiem uz viņu vajadzēja skatīties caur palielināmo stiklu, bet vēlāk vecāki viņam ierīkoja gultu sērkociņu kastītē. Tomēr par spīti sīkajam augumam, viņš vēlas kļūt par izcilu cirka mākslinieku un ... normālu zēnu. Vai šie sapņi ir savienojami? Savs viedoklis šajā jautājumā ir gan Jokusam fon Pokusam, gan daiļajai akrobātei Rozei Marcipānei, klaunam Džordžam Krūmam, Galopinska kungam, viņa zelta ērzelim un citiem Stilkes cirka māksliniekiem.."

Izrāžu sākums 25. oktobrī plkst. 13.00 un 26. oktobrī plkst. 15.00. Izrāde paredzēta bērniem no sešu gadu vecuma. Izrādes ilgums - 1 stunda 15 minūtes.

Biļetes var iegādāties iepriekšpārdošanā "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās, kā arī pirms izrādes.

$bslink=" http://piletilevilv.cma.ee/index.php?lang=lat&id=4096"; include("/www/htdocs/whatson/includes/bs.inc"); ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!