Par zivīm un savvaļas dzīvniekiem atbildīgas organizācijas pārstāvji atpūtas vietā pie Beikera ezera atraduši reibumā gulošu melnu lāci, kuram līdzās atradās dučiem tukšas "Rainier" alus bundžas.
Lācis acīmredzot ticis pie atpūtnieku dzērienu dzesētājiem un ar nagu un zobu palīdzību pamanījies sadurt "Rainier" alus bundžas.

"Viņš dzēra "Rainier", bet nedzēra "Busch" alu," sacīja Beikera kalna kempinga vietas grāmatvede Lisa Broksone.

Zivju un savvaļas dzīvnieku organizācijas darbinieks Bils Heinks pastāstīja, ka lācis bija izmēģinājis vienu bundžu ar alu "Busch", bet pārējās atstājis neskartas.

"Viņam tas (alus "Busch") nepatika, un viņš izdzēra, cik mēs varam noteikt, aptuveni 36 bundžas ar "Rainier"," Heinks pavēstīja.

Par savvaļas dzīvniekiem atbildīgais darbinieks mēģināja padzīt lāci no kempinga vietas, bet dzīvnieks tikai uzrāpies kokā, lai vēl četras stundas izgulētu dzērumu. Beidzot darbinieki aizdzina lāci prom, taču nākamajā rītā lācis atkal atgriezās.

Tad organizācijas pārstāvji izmantoja lielu slazdu, lai notvertu lāci un pārvestu uz citu vietu. Kā slazda ēsma tika izmantoti parastie kārumi - virtuļi, medus un, kā jau šādā gadījumā pienākas, divas atvērtas "Rainier" alus bundžas. Tādējādi lāci patiesi izdevās ievilināt slazdā.

"Tas priekš manis ir kaut kas jauns," sacīja Heinks. "Es esmu pieredzējis, ka viņi tiek pie bundžām, bet neko tādu. Un tam pavisam noteikti bija sava gaume."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!