Ekskluzīvajā intervijā grupas ģitārists Alberts Hamonds Juniors stāsta, ka viņi dosies atpakaļ uz Ņujorku, kur strādās ierakstu studijā kopā ar Gordonu Rafaelu, taču necentīsies pasteidzināt notikumu gaitu.

Viņš stāsta: “Cilvēki cenšas izveidot kaut kādu darba plānu. Tas uzliek pienākumus, un rezultāts vienmēr ir labāks. Bet tas nenozīmē, ka mums ir noteikti datumi, vienkārši mēs esam iedomājušies ideālo variantu, un strādāsim pie tā, lai to sasniegtu. Varbūt tas notiks piecu gadu laikā. Man gan negribētos to tik ļoti vilkt garumā, bet es negribu arī neko solīt. Labāk es solu piecus gadus, nevis pasaku, ka nākamais albums iznāks pēc gada, bet klausītājiem jāgaida trīs gadus.”

Tomēr viņš ļāva noprast, ka grupa jau ir sarakstījusi piecas līdz desmit dziesmas. “Es saku, ka mums ir pietiekami daudz dziesmu, bet negribu nosaukt konkrētu skaitli. Galvenais ir kvalitāte, nevis kvantitāte. Mēs labāk izdodam vienu ļoti labu, nevis 30 sliktas dziesmas,” viņš saka.

“Mums ļoti patīk šīs dziesmas, un mūsu grupa arvien vairāk attīstās un rada arvien kvalitatīvāku mūziku. Taču mums ir daudz darba. Protams, runāt par darbu ir daudz vieglāk, nekā to patiesībā darīt.”

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!