Grupa "Anthrax" ir atcēlusi 26. jūlijā Rīgā paredzēto koncertu. "Anthrax" jau pagājušonedēļ paziņoja par trīs Eiropas tūres koncertu atcelšanu, bet šodien grupa atcēla vēl septiņus koncertus, kas bija paredzēti laika posmā no 22. līdz 30. jūlijam, tostarp arī plānoto uzstāšanos Rīgā, portālu „Delfi” informē FBI pārstāvji.

"Anthrax" dalībnieki ir paziņojuši par solista Dena Nelsona (Dan Nelson) aiziešanu no grupas. Saistībā ar šīm izmaiņām grupa ir atcēlusi arī plānotās uzstāšanās "Slipknot" tūrē, kas bija paredzētas ASV augustā un septembrī. "Anthrax" šobrīd meklē jaunu solistu un cer atsākt koncertēšanu gada beigās.

Biļešu īpašnieki varēs atgriezt biļetes un saņemt atpakaļ naudu jau no 23. jūlija Rīgā, Rīgas Kongresu namā, K. Valdemāra ielā 5 (darba laiks: darba dienās 10.00 – 19.00, sestdienās 10.00 – 19.00, svētdienās – slēgts).

Visiem, kas nevar ierasties biļešu uzpirkšanas vietā, Rīgas Kongresu namā, nauda tiek atgriezta pārskaitījuma veidā, aizpildot pieteikuma veidlapu šeit. Aizpildīto veidlapu var sūtīt elektroniski uz info@bilesuserviss.lv vai pa pastu – SIA "Biļešu serviss", Dzirnavu ielā 60-4, Rīgā, LV-1050, sūtījumam pievienojot iegādātās biļetes.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā zvaniet pa SIA "Biļešu servisa" informatīvo tālruni 67105220 vai rakstiet uz elektroniskā pasta adresi: info@bilesuserviss.lvBiļešu uzpirkšana turpināsies vienu mēnesi – līdz pat šī gada 23. augustam.

Koncertaģentūra "FBI" un grupa "Anthrax" atvainojas visiem biļešu īpašniekiem par sagādātajām neērtībām, kas radās 26. jūlijā Rīgā nenotikušā koncerta dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!