Jaunā dziedātāja Kristīna Zaharova ierakstījusi jaunu Raimonda Paula un Guntara Rača dziesmu ‘Ābols’, kas šonedēļ tiek piedāvāta Latvijas radiostacijām.

Kristīna Zaharova 'Ābols'

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/KristinaZaharova_Abols.mp3';include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc";?>

Šī dziesma ir no jaunā Raimonda Paula dziesmu projekta ar nosaukumu “Mēs jau sen to bijām pelnījuši”, kas dienas gaismu ieraudzīs šī gada rudenī un kurā būs apkopotas pavisam 14 pilnīgi jaunas Paula dziesmas ar Rača vārdiem.

Pati dziedātāja jau vairākas dienas uzturas Baltkrievijā, kur notiek festivāla “Slāvu Bazārs” mēģinājumi, jo tieši viņa šogad izvēlēta kā Latvijas pārstāve šajā starptautiskajā festivālā. Pirms divām dienām Minskā notika festivālā dalībnieku galējā atlase, kuras žūrijas komisijas priekšsēdētājs bija pazīstamais dziedātājs Nikolajs Baskovs. Kristīna ir izturējusi arī šo atlasi un jau piektdien, kopā ar visiem pārējiem konkursantiem dodas uz konkursa norises vietu Vitebskā. Piektdien arī notiks dalībnieku kārtas numuru izloze.

Fināla žūrijas komisijas priekšsēdētāja šogad būs mums labi pazīstamā dziedātāja Laima Vaikule, kas jau iepriekš ir labi izteikusies arī par Latvijas pārstāvi. Konkursa īpašo viesu koncertā uzstāsies arī Maestro Raimonds Pauls. Konkurss Vitebskā norisināsies no 10. līdz 16.jūlijam. Ieejas biļetes uz koncertiem maksā no 5000 līdz 10 000 Baltkrievijas rubļu.

Pati Kristīna savas sajūtas atrodoties Baltkrievijā raksturo šādi: “Es esmu diezgan pārliecināta par sevi, lai gan visi konkursanti ir ar ļoti spēcīgām balsīm. Mēs uz finālu dodamies četras meitenes un divpadsmit puiši. Domāju, ka tas nav slikti. Uzņemšana ir fantastiska, mūs labi baro un par mums rūpējas. Viena dziesma būs jāizpilda ar lielo orķestri. Esam visu izmēģinājuši un skan lieliski. Es esmu piedalījusies daudzos un dažādos konkursos, bet šis ir pats nopietnākais pārbaudījums. Konkursā jau nodziedāju Laura Reinika dziesmu ‘Kaut es spētu izlikties’ un vēl dziedāšu vienu dziesmu no Allas Pugačovas repertuāra, kā arī Raimonda Paula dziesmu ‘Ja tevis nebūtu’, kuru es izpildīšu latviski. Šī dziesma tagad skan krietni vien atšķirīgāk no tās oriģinālās versijas, kas dzirdama CD ‘Kabīrijas naktis’ ierakstā, kur to izpilda Ance Krauze.”

Dziesma ‘Ābols’ lejupielādei pieejama portālā Doremi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!