Rīgas kongresu namā, sestdien 11. aprīlī, 19:00 ar ikgadējo koncertu viesos Boriss Grebeņščikovs un grupa „Aquarium”, portālu „Delfi” informē koncerta rīkotāji.
Tūres „Песни Паисия Пчельника" daļa, kurā ir iekļauts koncerts Rīgā, sastāv no astoņiem koncertiem, pirmais no kuriem notika 20.martā mūziķu mājās - Sanktpēterburgā, pēc tam sekoja koncerti Maskavā un Baltkrievija. Šobrīd "Aquarium" ir ceļā uz Lietuvu, no kurienes brauks uz Rīgu. Koncerts Rīgā noslēdz šo tūres daļu. Pēc tam grupa dosies mājās un pēc neilga pārtraukuma sekos nākamā tūres daļa.

Šogad "Aquarium" tradicionālajam sastāvam ir pievienojušies divi visai ievērojami mūziķi. Grupā ir atgriezies viens no visu laiku labākajiem "Aquarium" basģitāristiem Aleksandrs Titovs un pievienojies pasaulē pazīstamais flautists Braians Finegans. Jau notikušie koncerti liecina, ka pateicoties šiem mūziķiem "Aquarium" orķestris skan vēl bagātīgāk, daudzveidīgāk un dvēseliskāk.

Biļešu cena no 18 līdz 40 latiem. Biļetes var iegādāties „Biļešu serviss" tirdzniecības vietās.

$bslink="http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muusika/rock_ja_pop/?concert=46680"; include("/www/htdocs/whatson/includes/bs.inc"); ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!