Vecrīgas klubā "Depo" ceturtdien, 26. februārī uzstāsies smagā rokenrola grupa no Stokholmas "Paperback Freud", portālu "Delfi" informē kluba vadītājs Guntis Vanags.
Grupas pagājušajā gadā izdotais albums "Roller" saņēmis atzinīgas atsauksmes gan masu, gan alternatīvajos mēdijos, grupa spēlējusi uz vienas skatuves ar tādām stila zvaigznēm kā "Nazareth", Sebastians Bahs, "DAD", "Girlschool", "Cathedral" un daudziem citiem. "Paperback Freud" dziesmas ir iekļautas Zviedrijas, Francijas, Somijas radiostaciju rotācijā, tās video ir rādīts ZTV un MTV(augstākais sasniegums - Ziemeļu topa 4. vietā).

"Grupa spēlē smagu, enerģisku, klasisku hārdroku, ar krietnu garage roka ietekmi, varētu teikt, ka tās mūzika ir kaut kur pa vidu starp hārdroka grupu "AC/DC", "Motorhead" un garage grupu "Jet", "The Racounters" mūziku," grupas skanējumu raksturo Vanags.

Pirms zviedru viesiem uzstāsies Latvijas grupas "Rebel Yell" un "C.A.P."

Savukārt piektdien, 27. februārī "Paperback Freud" uzstāsies Liepājas klubā "Fontaine Palace", bet sestdien, 28. februārī Cēsu "Fonoklubā", kur tos iesildīs pašmāju grupa "Cilvēks ar Putniņu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!