Andrejostas "Peldošajā darbnīcā" piektdienā, 5. decembrī, turpināsies radio SWH dīdžeja Toma Grēviņa organizēto svētku diskotēku sērija – "Strawberries In Christmas Time", portālu "Delfi" informē rīkotāji.
Pirms dejām, pirmo reizi Latvijā koncertēs grupa "Instrumenti", kas mūzikā sapludina 80. gadu naivumu ar mūsdienu eksperimentālo popmūziku. Vakaru atklās dāmu dīdžejduets 'Astrobeibes'.

Ieeja pasākumā no pulksten 21:00. Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas bārā "I Love You", Aldaru 9, Rīgā.

"'Pop Beats Poetry' nozīmē noorganizēt neiespējamus randiņus, sagriežot kājām gaisā dziesmu oriģinālidejas. Vēlme savienot realitātē grūti iedomājamus mūziķu kolektīvus Tomam Grēviņam liek sevi saukt par 'Pop Beats Poetry' un pievienoties nedaudzajiem Latvijas Bastard Pop vai Mash-Up producentiem," raksta rīkotāji.

Četru stundu garā dīdžejizrādē Grēviņš atskaņos virkni personīgi producētos Mash-Up skaņdarbus, kā arī bez kompromisiem kopā sajauks neskaitāmus mūsdienu popmūzikas žanrus, sākot no regeja un garāžroka, beidzot ar new rave un dubstep.

Nākamie "Strawberries In Christmas Time" pasākumi gaidāmi 19. decembrī klubā "Fontaine Palace" Liepājā kopā ar grupām "The Mundane" un "Instrumenti", kā arī 27. decembrī "Fonoklubā" Cēsīs, ar grupu "Instrumenti".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!