"Arēnā Rīga", 28. novembrī pasaules tūres ietvaros, Latvijā ar vienīgo šovu Baltijā viesosies klubu mūzikas zvaigzne DJ Tiesto, portālu "Delfi" informē pasākuma rīkotāji "Urbania Group".
Koncerta biļetes pārdošanā būs pieejamas jau no pirmdienas, 9. jūnija visās "Biļešu Servisa", "ReklamMarket" biļešu tirdzniecības vietās, kā arī "Statoil" degvielas uzpildes stacijās.

DJ Tiesto dzimis Holandē un, kā pats apgalvo, par DJ kļuvis, lai ik dienas sajustu to piepildījumu un gandarījumu, ko sniedz mūzikas miksēšana, turklāt tā ir iespēja savos muzikālajos pārdzīvojumos dalīties arī ar citiem. DJ Tiesto stila pamatā ir 'trance', house' un 'tehno' mūzikas apvienojums, kas raksturo arī klubu mūziku kopumā.

DJ Tiesto ir pirmais DJ pasaulē, kurš uz savu solo šovu pulcējis vairāk nekā 25 000 cilvēku. Singls 'Traffic' pēdējo 23 gadu laikā ir pirmā instrumentālā kompozīcija, kas Holandē nokļuvusi topu virsotnēs, savukārt remikss 'Silence' (piedaloties grupai "Delerium" un Sārai McLachlan) bija pirmā dienas laikā radio atskaņotā hausmūzikas kompozīcija Ziemeļamerikā. Remikss 'Silence' kļuvis arī par starptautisku klubu himnu, kā arī astoņas nedēļas noturējās Lielbritānijas Top 10 hitu reitingu tabulā.

DJ Tiesto uzstājies arī Atēnu olimpisko spēļu atklšānā vairāku miljardu lielai auditorijai, kā arī bijis nominēts Grammy balvai par albumu "Elements of Life".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!