Koncertaģentūra "FBI" apstiprina informāciju, ka 20. jūlijā "Skonto" futbola stadionā ar vienīgo koncertu Baltijā uzstāsies viena no pasaulē ietekmīgākajām roka apvienībām – grupa "Metallica". Tādejādi tas kļūs par lielāko kādas ārvalstu grupas vai izpildītāja koncertu Latvijas jaunāko laiku vēsturē, portālam "Delfi" pavēstīja FBI pārstāvji.
"Metallica" ir viena no pasaulē titulētākajām un pieprasītākajām rokgrupām ar lojālu fanu "armiju". Grupas īpašumā ir 7 "Grammy", 2 "MTV Video Music Awards" un 3 "Billboard Music Awards" balvas, kā arī vairums citu apbalvojumu.

Kopš karjeras sākuma "Metallica" pārdevuši vairāk nekā 100 miljonus albumu kopiju un šobrīd pamatoti ir atzīta par vienu no ietekmīgākajām un veiksmīgākajām mūziķu apvienībām pasaulē.

Grupas koncertturnejas lielākoties ir izpārdotas un "Metallica" koncertu apmeklējums neatpaliek no lielāko Eiropas rokfestivālu rādītājiem. Pēdējie divi grupas koncerti šajā reģionā tika izpārdoti īsā laikā. Koncerts Tallinas Dziesmu svētku estrādē 2006.gadā pulcēja 78 000 cilvēku un tika izpārdots trīs dienu laikā, savukārt grupas koncerts Helsinku Olimpiskajā stadionā 2007.gadā tika izpārdots 40 minūšu laikā un pulcēja 55 000 apmeklētāju.

Tādejādi grupas uzstāšanos Latvijā pamatoti var dēvēt par ekskluzīvu, ņemot vērā to, ka iespēja apmeklēt koncertu būs tikai 29 000 cilvēku. Koncerta biļešu pārdošana arī šoreiz tiks uzsākta visās Baltijas valstīs vienlaicīgi.

Informācija par biļešu cenām un to iegādes iespējām sekos 10.martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!