Tiešsaistes audiovizuālā satura veikals "Boms.lv" pagarinājis akciju "Nosaki dziesmas cenu pats!" līdz 17.jūnijam. Akcijas laikā ikviens "BOMS.LV" apmeklētājs var pats izvēlēties summu, par kuru iegādāties sevi interesējošās dziesmas, turklāt visi iegūtie līdzekļi nonāk tieši izpildītāju rīcībā, portālu "Delfi" informē akcijas organizatori.
Akcijas "Nosaki dziesmas cenu pats!" pirmajās divās dienās ar iespēju legāli lejupielādēt audiovizuālo saturu no "Boms.lv" iepazinušies vairāki tūkstoši interneta lietotāju.

Ņemot vērā akcijas popularitāti, sabiedrība "Tilde" un Latvijas mūzikas izdevniecības ir vienojušās pagarināt akciju "Nosaki dziesmas cenu pats!" līdz pat 17. jūnijam. Visiem "Boms.lv" reģistrētajiem lietotājiem akcijas laikā ir iespēja lejupielādēt jebkuras 5 dziesmas par paša lietotāja noteiktu cenu. Mūzikas izdevniecības ir piekritušas šajās dienās neieturēt savu peļņas daļu, savukārt sabiedrība "Tilde" ir apņēmusies no saviem līdzekļiem segt autoratlīdzības un bankas komisijas maksājumus, tādēļ visi akcijas laikā iegūtie līdzekļi nonāks tikai un vienīgi dziesmu izpildītāju rīcībā. "Tilde" arī ir izveidojusi īpašu balvu fondu, kuru sadalīs lejupielādēto dziesmu izpildītāji. Akcijas rezultāti tiks paziņoti pēc tās noslēguma, savukārt balvas izpildītāji saņems īpašā pasākumā jūlija sākumā.

Akcijas ietvaros pirkumus var apmaksāt ar ikvienu kredītkarti vai debetkarti, kā arī izmantojot "CityCredit" mikromaksājumu sistēmu. Pēc akcijas noslēguma, paralēli jau minētajām norēķinu iespējām, pirkumus būs iespējams apmaksāt arī ar SMS palīdzību.

Šobrīd "Boms.lv" lejupielādei piedāvā jau vairāk nekā 414 albumu un 5772 dziesmu. Veikals regulāri sastāda visvairāk lejupielādētā satura topu. Plānots, ka daudzu mākslinieku jaunākie singli un albumi "Boms.lv" būs pieejami vēl pirms to izdošanas fiziskā formātā. Visa satura izvietošanu veikalā ir apstiprinājuši tā autortiesību īpašnieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!