Piecu dienu laikā kopš tika uzsākta publiskā tirdzniecība ir izpirktas visas stāvvietas uz Ozija Osborna koncertu 31.maijā, Arēnā Rīga, portālu "Delfi" informē koncertaģentūras FBI pārstāvji.
Sēdvietas vēl iespējams iegādāties šādās cenu kategorijās: 3.stāvā (sektoros no 303. līdz 315.) – 30 LVL, 1.stāvā (sektoros no 105. līdz 111. un LMT biznesa kluba zonā) – 35 LVL, 113.sektorā (sēdvietās ar vislabāko redzamību) – 50 LVL. Biļetes iespējams iegādāties visās "Biļešu Serviss" un "Reklamarket" kasēs, kā arī visās "Statoil" degvielas uzpildes vietās un internetā www.bilesuserviss.lv.

Puse no biļešu kopēja skaita tika izpirktas pirmo četru stundu laikā no tirdzniecības uzsākšanas brīža.

Biļešu tirdzniecība uz Ozija Osborna koncertu Latvijā ir uzsākta arī Igaunijā. Tur biļetes uz Ozija Osborna koncertu 4.jūnijā Tallinā (Saku Suurhall) tika izpirktas 4 stundu laikā un tagad interesentiem ir iespēja iegādāties biļeti uz Ozija Osborna koncertu Latvijā.

$bslink="http://shop.piletilevi.ee/cgi-bin/wspd_cgi.sh/WService=plevi/proc/inter_step3.p?lang=LAT&show=5628&key=&liik=koik&intsp=131#plvsiin"; include("/www/htdocs/whatson/includes/bs.inc"); ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!