Kinoforums “Arsenāls” pirmo reizi piedāvā iespēju iegādāties abonementus, ar kuriem vienas filmas skatīšanās maksās tikai Ls 1.65, DELFI ziņo “Arsenāla” preses centrs.
Abonementu, kas būs derīgs filmu seansiem kino “Rīga” Lielā zālē, kino K.Suns un Rīgas Kongresu nama abās zālēs, no 20. līdz 31. augustam varēs iegādāties Kongresu nama un Kino “Rīga” biļešu kasēs. Viens abonements sastāv no sešiem biļešu kuponiem un abonementa cena ir Ls 9,90.

Abonementu lietošana būs pavisam vienkārša. No 8. septembra kinoteātru “Rīga”, “K.Suns” un Rīgas Kongresu nama biļešu kasēs, kā arī citur pilsētā būs iegūstama “Arsenāla” programma. Abonementa īpašniekam jāizvēlas kārotā filma un seanss, kuru apmeklēt, un līdz 16. septembrim kupons jāpiereģistrē tajā kinoteātrī, kurā seanss ieplānots.

“Arsenāla” skatītājiem piedāvā pasaules kino — Japānas, Francijas, Itālijas un citu valstu filmas būs redzamas “Pasaules kino panorāmā”. Programmā “Trako dievu zeme” varēs iepazīt Latīņamerikas filmas. “Mamma Āfrika” piedāvās ekskluzīvu Āfrikas kino. Amerikas neatkarīgais kino iekļauts programmā “Ieroči un rozes”. Savukārt Mūzikas filmu programmā “Music non stop” skatāmi 20.gs. elki – “Rolling Stones”, “Oasis”, blūza karaļi un citi, bet EIROPA.doc.-skats piedāvās izcilu dokumentālo kino.

Visām filmām tiek nodrošināts tulkojums latviešu un krievu valodā.

Arsenāla preses centrs norāda, ka abonementu pārdošana ilgst tikai līdz 1.septembrim, pēc tam pārdošanā - biļetes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!