Aktieris Orlando Blūms, kurš kļuvis slavens, tēlojot bezbailīgus drosminiekus tādās filmās kā "Karību jūras pirāti" un "Gredzenu pavēlnieks", radījis pavisam atšķirīgu tēlu filmā "The Calcium Kid".
Šajā mazbudžeta projektā Blūms tēlo gluži ikdienišķu un pat nervozu puisi, kurš dīvainas apstākļu sakritības dēļ kļūst par pasaules boksa čempionāta dalībnieku.

Šajā filmā Blūma atveidotais Džimijs ir pilnīgs pretstats bezbailīgajam Legolasam no "Gredzenu pavēlnieka".

Nepieredzējušais bokseris ir tik pārbijies no sava pretinieka, ka lūdz savam trenerim pirms cīņas apdullināt viņu ar sitienu, lai nebūtu jādodas ringā.

"Džimijs ir vienkāršs un tiešs. Viņš ir īsts strādnieks un dīvainis. Viņš ir vienkārši parasts puisis, kurš cīnās pa dzīvi, tieši tāpat kā es," skaidro 27 gadus vecais aktieris.

Tomēr reālajā dzīvē Orlando Blūms ir pazīstams kā piedzīvojumu cienītājs. Viņš neskaitāmas reizes guvis traumas, nodarbojoties ar tādiem ekstrēmiem sporta veidiem kā lēkšana ar gumijām un snovbords.

Pēdējā laikā klīst arī baumas, ka Blūms esot drošākais kandidāts uz jaunā slepenā aģenta Džeimsa Bonda lomu. Pēc tam, kad Bonda lomā beigs filmēties Pīrss Brosnans, producenti vēlas atrast jaunāku aģentu 007, un zinātāji stāsta, ka Orlando esot vislabākās izredzes pārņemt šo stafeti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!