Sestdien, 25. oktobrī, plkst. 11:00 kino "Rīga" Mazajā zālē "Mammadaba Multi rīti" programmā bērnus priecēs mākslinieka Nila Skapāna aizraujošo plastilīna un leļļu filmu izlase "Raganas poga", "Puslācis" (Jura Podnieka studija), "Labrīt!", "Murrr-gi", "Laupītājs", "Caurā māja", "Putnu dienas" (Animācijas brigāde, cikls "Zvēri"), portālam "Delfi" pavēstīja seansa organizatori.
Pirms seansa skatītāji varēs satikties ar "Brīnumputnu" no lielākās dekoratīvo koku un krūmu kolekcijas Latvijas austrumdaļā "Kalsnavas arborētuma", kā arī iepazīties ar īstu putnu dzīvi kopā ar Latvijas Ornitoloģijas biedrību. Mazos skatītājus sagaida vēl arī citi aizraujoši pārsteigumi.

Pēc seansa "Brīnumputns" dosies uz Mammadaba vēstniecību tirdzniecības parkā "Alfa", kur plkst. 13:00 rādīs filmiņu par zaļo vārnu un kopā ar bērniem taisīs zili zaļus brīnumus.

Turpmāk "Mammadaba Multi rītos" būs iespēja noskatīties arī ārvalstu multiplikācijas filmas par piedzīvojumiem citu valstu mežos, bet viesu vidū gaidāmi gan pārstāvis no zoodārza, gan mežsargs un Tērvetes rūķis. "Mammadaba Multi rīti" šogad notiks reizi mēnesī sestdienās - 29. novembrī un 27. decembrī.

"Kamēr ir bērni, kas nežēlīgu datorspēļu vietā izvēlas multfilmas par dabu, Latvijas meži var būt mierīgi par savu nākotni," uzskata "Latvijas Valsts mežu" valdes priekšsēdētājs Roberts Strīpnieks.

Biļetes cena uz vienu "Mammadaba Multi rīta" seansu būs 2 lati, diviem vai vairāk bērniem - 1,50 Ls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!