Šomēnes, no 19. līdz 21. jūlijam Rīgā viesosies pazīstamā itāļu kinozvaigzne Ornella Muti, portālu "Delfi" informē vizītes rīkotāji "A.W.Olsen&Partners".
Pazīstamā kino aktrise, kuras tēvs ir itālis, bet māte - igauniete, atgriežas pie savām Baltijas saknēm, lai attīstītu Baltijas kinematogrāfiju un satiktos ar saviem cienītājiem.

Ornellas Muti tūres ietvaros Rīgā norisināsies virkne pasākumu. Divu dienu laikā plašai publikai būs iespēja satikties ar pazīstamo itāļu aktrisi, kā arī kļūt par vienu no pirmajiem, kas ieraudzīs pēc Ornellas Muti dizaina veidoto juvelierizstrādājumu kolekciju.

Itāļu kino zvaigzne Ornella Muti, kas izveidojusi žilbinošu karjeru pasaules kinematogrāfijā, vēlas dot jaunu stimulu Baltijas kino nozarei, atbalstot Baltijas mākslinieciskos projektus. Viņa arī kļūs par itāļu kinematogrāfa 'vēstnieci' Rīgā un šī ceļa pirmais solis ir Ornellas Muti Baltijas tūre, kas sāksies 19.jūlijā, kad aktrise organizēs pieņemšanu Latvijas ievērojamākajām personām.

Savukārt 20. un 21.jūlijā Rīgas Latviešu biedrības namā notiks tikšanās ar Ornellu Muti, kuru laikā aktrises daiļrades cienītāji varēs uzdot dažādus jautājumus zvaigznei - par pirmo juvelierizstrādājumu kolekciju, īpašo misiju Baltijā, karjeru, nākotni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!