Reiz atvaļināts algotais slepkava Džimmijs „Tulpe” Tudenskijs (Bruce Willis) ar bijušā kaimiņa un drauga, zobārsta- Nikolasa „Oz” Oseranska (Matthew Perry) palīdzību un viņa viltīgiem medicīnas pasākumiem izlikās par mirušu, lai izmuktu dažādu bandu vajājumiem.
Tagad klusumā un mierā, vadot dzīvi kopā ar savu sievu Džilu (Amanda Peet) Meksikā kādā pludmales mājā, šaujamierocis ir pārvērsts par putekļu slotu un profesionālās algotā slepkavas iemaņas pārorientētas uz dažādiem saimnieciskiem darbiem- mājas apkopšanu, dekorēšanu, kulinārijas prasmju pilnveidošanu. Kādu dienu uz durvju sliekšņa parādās Nikolass, kas līdzi sev nes trijotnes pagātnes nevēlamās atmiņas. Bijušais kaimiņš tik vien kā lūdz atvaļinātajam slepkavam glābt viņa sievu Sintiju (Natasha Henstridge) no kādas ungāru bandas. Viss samežģas vēl vairāk, kad Džimmijs, Džila un Oz uzzina bandas vadoņa vārdu - tas ir Lazlo Gogolaks (Kevin Pollak), Džimmija bērnības sāncensis un bēdīgi slavenais slepkava, no kura bandas Džimmijs izmucis, simulējot savu nāvi...

Filma “Visi desmit jardi” ir panākumiem bagātās “Deviņi jardi” turpinājums. Jaunajā komēdijā filmējušies Brūss Viliss, Metjū Perijs, Amanda Pīta un Kevins Pollaks.

Noslēdzies konkurss par filmu “Visi desmit jardi”. Noskaidroti pieci uzvarētāji, kas savā īpašumā iegūst biļeti uz filmu. Tie ir:

Rūdolfs P. (ruudis...@i...); Ināra (Inar...@o...); Dina (forsa...@a...); Agris S. (agri...@i...); Māris (maris.st...@c...).

DELFI sazināsies ar uzvarētājiem, kur un kā saņemamas balvas.

Pareizās atbildes:

1. Brūsa Vilisa kinoaktiera karjerā jau ir sarindotas 47 filmas. Septiņām no tām ir nosaukumi ar skaitļiem, piemēram, “Sestais prāts”, “Piektais elements”, “Deviņi jardi”, “Visi desmit jardi”, u.c. Kurā no dotajām “ciparu nosaukumu filmām” arī filmējies Brūss Vilis?
Divpadsmit pērtiķi”

2. TV seriāla “Draugi” zvaigzne Metjū Perijs, kurš filmā izpilda atvaļinātā slepkavas Džimija Tulpes bijušā kaimiņa Oza lomu, ir dzimis, pavadījis bērnību un uzsācis skološanās gaitas Kanādā. Pārceļoties uz Losandželosu, paralēli interesei par aktiermākslu viņš turpina nodarboties ar savu iemīļoto sportu un gūt panākumus tajā. Kas ir šis sporta veids?
Teniss

3. Henstridža, kas izpilda Oza skaistās un nolaupītās sievas lomu, 14 gadu vecumā ir uzsākusi modeles karjeru. 15 gadu vecumā viņas portrets jau rotājis vairākus modes pasaules žurnālu vākus un piedalījusies dažādās reklāmās. Kurā no dotajām firmām viņa bijusi reklāmas seja?
Oil of Olaz

4. Amanda Pīta, kas 2000. gadā “Peoples Magazine” ir nosaukta par vienu no pasaules 50 skaistākajiem cilvēkiem. Kas ir bijušas viņas izvēlētās studijas Kolumbijas universitātē?
Vēsture

5. Filmā “Visi desmit jardi” Ozs ierodas pie sava bijušā kaimiņa, lai lūgtu palīdzību. Abiem paziņām sen pazīstamais mafijas grupējums ir nolaupījis Oza laulāto draudzeni. Filmā mafijas izcelsmes valsts ir:
Ungārija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!