Mūzikas akadēmijas Studentu klubā 25. septembrī notiks grupas "Tribes of the City" atvadu koncerts pirms ilgāka pārtraukuma, portālu "Delfi" informē kluba pārstāvji.

Kā īpašie viesi šajā vakarā uzstāsies arī grupa "Tramplīni", un DJ Uldis Rudaks.

Šī gada 9. septembrī apritēja seši gadi kopš "Tribes of the City" dalībnieki sāka spēlēt kopā. Pa šo laiku radīti un izdoti trīs albumi - "Running to the Sun" 2004. gadā, "...for the sleepy people" - 2006. gadā, bet šogad grupa nāca klājā ar dubultalbumu "Recipe of the Golden Dream".

Kā pastāstīja grupas vokāliste Ksenija Sundejeva, lēmums uz ilgāku laika sprīdi pārtraukt radošo darbību ir nācis pats no sevis vairāku faktoru ietekmē. "Kopā esam spēlējuši sešus gadus, esam pietiekami intensīvi strādājuši, kā zināms, izdevuši trīs plates. Pēdējā albumā tika ieguldīts īpaši daudz morālu un arī radošu spēku, tādēļ nepieciešamība pēc garākas atpūtas ir palikusi tik aktuāla, kā vēl nekad līdz šim. Mums, līdzīgi saules baterijām, ir jāuzlādējas. Kā arī jāsaprot, kādā virzienā vēlamies iet tālāk. Šobrīd ir ļoti daudz par ko padomāt," saka Ksenija.

Ieeja klubā no 22:00. Ieejas maksa 2.50. Biļetes nopērkamas pirms koncerta pie ieejas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!