Foto: AFP/Scanpix
Popmūzikas karaliene Madonna otrdien, 4. augustā, Tallinas Dziesmu svētku estrādē sniedza elpu aizraujošu šovu divu stundu garumā. Pilnībā izpārdotais koncerts, uz kuru biļetes tika izpirktas nepilnas diennakts laikā, pulcējā aptuveni 73 000 skatītāju, tai skaitā vairāk nekā 12 000 apmeklētāju no Latvijas, portālu „Delfi” informē koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

Foto galerija

Madonnas vienīgā uzstāšanās Baltijā notika pasaules turnejas “Sticky&Sweet Tour” ietvaros. Madonnas šovs tiek uzskatīts par vienu no vērienīgākajiem priekšnesumiem mūzikas vēsturē un bija tehniski sarežģītākais koncerts, kas rīkots Baltijas valstīs. Koncertaģentūras “FBI” vadītājs Pīters Rebane atzīmē: “Esmu ļoti priecīgs, ka kārtējais koncertaģentūras “FBI” organizētais vasaras lielkoncerts ir izdevies godam. Mūsu komanda savu uzdevumu paveica augstākajā līmenī un saņēmām pelnītu atzinību no Madonnas tūres pārstāvjiem.”

Madonnas šovu Tallinā apmeklēja arī daudzas prominentas personas, tostarp arī Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers un Ministru prezidents Valdis Dombrovskis.

Visas biļetes uz Madonnas koncertu tika iegādātas caur biļešu izplatītāju “Ticketpro”. Kā norāda “Ticketpro” direktors Baltijas valstīs, aptuveni 90% koncerta apmeklētāju iegādājās e-biļeti un pēc tam to izdrukāja mājās vai darba vietā. “Līdz ar Madonnas koncerta biļešu tirdzniecību Baltijas tirgū ienākusī kompānija “Ticketpro” ir parādījusi sevi no labākās puses – biļešu īpašnieki koncertā iekļuva bez problēmām.” Pīters Rebane piebilst: “Kaut arī pasākuma norises vietā varēja iekļūt jau no plkst. 14.00, šo iespēju izmantoja daži tūkstoši cilvēku, kas pēc ieejas atvēršanas pirmie varēja ieņemt labākās vietas. Lielākā daļa apmeklētāju ieradās vēlāk un teju vienlaicīgi, tāpēc pie galvenās ieejas Dziesmu svētku estrādē izveidojās garāka rinda.”

Koncertā izpildīto dziesmu saraksts:

1. “The Sweet Machine”
2. “Candy Shop”
3. “Beat Goes On”
4. “Human Nature”
5. “Vogue”
6. “Die Another Day”
7. “Into The Groove”
8. “Holiday”
9. “Dress You Up”
10. “She's Not Me”
11. “Music”
12. “Rain”
13. “Devil Wouldn't Recognize You”
14. “Spanish Lesson”
15. “Miles Away”
16. “La Isla Bonita”
17. “Doli Doli”
18. “You Must Love Me”
19. “Get Stupid”
20. “4 Minutes”
21. “Like a Prayer”
22. “Frozen”
23. “Ray of Light”
24. “Give It 2 Me”

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!