Foto: Publicitātes foto
"Positivus" festivāla programmu papildinājusi grupa "The Tiger Lillies", portālu "Delfi" informē festivāla organizatori.

Londonā bāzēto eksperimentālā roka trio "The Tiger Lillies" 90.gadu sākumā izveidoja solists Martyn Jacques, bundzinieks Adrian Huge un kontrabasists Adrian Stout. Sev raksturīgajā melnā humora manierē "The Tiger Lillies" apdzied gan prostitūciju un opija smēķēšanu, gan mūžīgo ielu muzikantu noplukušo dzīvi. Viņu šovi ir kā krāšņi un melodramatiski kabarē uzvedumi.

"The Tiger Lillies" ierakstījuši neskaitāmus albumus, to starpā arī kabarē iedvesmoto "Shockheaded Peter: A Junk Opera" (1998) un "Grammy" balvai nominēto "The Gorey End" (2003), kas tapis sadarbībā ar "Kronos Quartet". Grupas albums "Urine Palace" (2007) ierakstīts kopā ar zviedru simfonisko orķestri, kura sastāvā ir 35 instrumenti.

Kā ziņots "Positivus” festivāls šogad norisināsies 17. un 18. jūlijā Salacgrīvas Zvejnieku parkā. Festivālā uzstāsies tādas zvaigznes kā Moby , „Prāta Vētra”, Šineida O’Konora, Pits Dohertijs, „Dzeltenie Pastnieki, „Zig Zag” un daudzi citi - kopumā vairāk kā 50 mākslinieki uz vismaz astoņām skatuvēm.

Festivāla biļetes nopērkamas “Biļešu Serviss” kasēs un internetā. Festivāla divu dienu biļete maksā 29 Ls, ar vietu telšu pilsētiņā - 32,50 Ls. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam piektdien, 17.jūlijā, maksā 15 Ls. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam sestdien, 18.jūlijā, maksā 20 Ls. Vienas dienas biļešu skaits ir ļoti ierobežots. Pieejama arī grupas biļete – pērkot piecas biļetes, sesto saņemsiet bez maksas.

$bslink="http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/festival/?concert=42081"; include("/www/htdocs/whatson/includes/bs.inc"); ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!