Nosauktas „Tele2 Baltic Beach Party” rokmūzikas skatuves „Beach Rock.LV” skatuves grupu saraksts. Kopumā divu dienu laikā uz tās uzstāsies 18 mūziķu apvienības, portālu „Delfi” informē festivāla rīkotāji.

Uz šīs skatuves uzstāsies igauņu meiteņu rokgrupa „Vanilla Ninja”, kā arī elektroroka pārstāvji no Lietuvas „Happyendless” - godalgas “Best Baltic Act” ieguvēji „MTV Europe 2008” balvu pasniegšanas ceremonijā.

Uz „Beach Rock.LV” skatuves uzstāsies arī grupa „Age of Stones”, kas baudīja uzvaru skatītāju balsojumā, aprīļa vidū mūzikas klubā „Pablo” notikušajā divu grupu duelī.

Tāpat būs skatāmi ilggadējie festivāla viesi „The Hobos”, „Pienvedēja Piedzīvojumi”, „Zig Zag” un „Astro`n`Out”. Festivālā debitēs arī grupas „Suņa Stunda”, „Triānas Parks”, „Riga Rock”, „Pent in Dreams”, „IVA”, „Kaža” un „Wild Rider”, kā arī „S.P.B”, kas „BBP” uzstāsies otro reizi.

Savukārt no radio SWH „Priekšnama” izvirzītajām grupām šogad festivālā uzstāsies arī apvienības „Laime Pilnīga” un „SIA Radical”.

Vienīgā no šobrīd Liepājā esošajām grupām uz „Beach Rock.LV” skatuves būs ansamblis „Willow Farm” ar solistu un dziesmu autoru Emīlu Dreiblatu priekšgalā.

Jau ziņots, ka šogad „Tele2 Baltic Beach Party” Liepājas pludmalē notiek 24. un 25.jūlijā. Biļetes, kuras iegādājamas „Biļešu Paradīzes” kasēs visā Latvijā un internetā – www.bilesuparadize.lv, šobrīd vēl maksā 17 latus uz abām dienām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!