Tirdzniecības parka "Alfa" otrajā stāvā no trešdienas, 14. maija līdz 29. maijam apskatāma "Prāta Vētras" jaunā albuma "Tur kaut kam ir jābūt" vāciņa dizainā iekļauto gleznu izstāde, kas veidota, izmantojot "Sony" jaunākās tehnoloģijas, portālu "Delfi" informē izstādes rīkotāji.
"Prāta Vētras" jaunajā albumā iekļautas trīspadsmit dziesmas un deviņām gleznotājs Otto Zitmanis ir radījis unikālus mākslas darbus. Izstādē Zitmaņas gleznas skatāmas LCD televizoru - gleznu ekrānos. Vienlaicīgi vērojot mākslas darbus izstādes apmeklētājiem būs iespēja mēģināt notvert mākslinieka radošo ieceri. Pie katras gleznas tiks izvietoti 'Walkman' kabatas mūzikas atskaņotāji, kas ļaus austiņās klausīties atbilstošo gleznas pirmsākumu - "Prāta Vētras" dziesmu no jaunā albuma.

Grupa "Prāta Vētra" uzskata, ka Otto Zitmaņa gleznas par nozīmīgu albuma sastāvdaļu. Grupas solists Renārs Kaupers atzīst: "Otto Zitmanis strādā pilnīgi citā līmenī - viņa gleznās var redzēt emocijas - tās raisa domas un atbrīvo izjūtas, kas mākslā arī ir galvenais".

"Aicinām apmeklēt "Prāta Vētras" jaunā albuma dziesmu gleznu izstādi, lai novērtētu unikālo mūzikas un mākslas sadarbības rezultātu - Otto Zitmaņa un "Prāta Vētras" darbus klātienē. Ar "Sony" jaunāko tehnoloģiju palīdzību ikvienam būs iespēja notvert īsto noskaņu, ko mākslinieki radījuši savās dziesmās un gleznās," stāsta Ļena Stolere, sponsorēšanas aģentūras "Sponsorking" vadītāja.

Izstāde darbosies katru dienu tirdzniecības parkā "Alfa" darba laikā no plkst. 10:00 līdz 22:00 un tā apskatāma bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!