Trešdien, 23. aprīlī, 10:00 tika uzsākta biļešu tirdzniecība uz grupas "Prāta Vētra" tūres "Tur kaut kam jābūt" koncertiem. Pirmās stundas laikā tika pārdotas vairāk nekā 9400 biļešu, no kurām gandrīz puse - 4500 biļetes uz Rīgas koncertu, portālu "Delfi" informē grupas menedžments.
"Ja ņemam vērā, ka uz tūri esam plānojuši pārdot tikai nedaudz vairāk kā 80 000 biļetes, tad šobrīd esam pārdevuši jau vienu astoto daļu no visām tūres biļetēm. Biļešu cena pieaug palielinoties pārdoto biļešu skaitam un stāvbiļešu cena varētu sasniegt pat Ls 25," prognozē tūres producents Mārcis Gulbis.

"Jau pirms desmitiem no rīta pie mūsu biļešu kasēm veidojās rindas. Šodien uzsākām vairāku projektu biļešu tirdzniecību, taču sistēma strādāja nevainojami – arī šobrīd biļetes uz "Prāta vētras" koncertiem var iegādāties visās tirdzniecības vietās un internetā. Uz koncertiem pārdodam arī i-biļetes," stāsta biļešu tirdzniecības uzņēmuma "Biļešu serviss" pārstāve Māra Cēbere.

Jau ziņots, ka pēc aptuvenām aplēsēm koncerttūre izmaksās aptuveni milijonu latu.

Biļetes uz grupas "Prāta Vētra" koncerttūri "Tur kaut kam jābūt" pieejamas visās gandrīz 200 "Biļešu servisa" kasēs, "Reklamarket" biļešu tirdzniecības vietās un www.internetā. Uz Liepājas koncertu biļešu tirdzniecība pagaidām uzsākta netiek.

Kopumā plānots pārdot 11500 biļešu uz Jelgavas koncertu (24.07), 8500 uz Preiļu (26.07), 10 000 uz Ventspils (1.08), 9 200 uz Valmieras (7.08) un 43 000 uz Rīgas koncertu (9.08)

Pirmo stāvvietu biļetes cena ir Ls 7, pēc tam tā pieaugs līdz pat Ls 25, sēdvietu biļetes maksās no Ls 15 līdz 50 Ls. Bērniem līdz 6 gadu vecumam – ieeja bez maksas. Katrs pircējs varēs iegādāties ne vairāk kā 5 biļetes. Internetā uz koncertiem būs pieejamas arī pdf biļetes, kuras katram skatītājam pašam ir iespējams izdrukāt mājās. $bslink="http://shop.piletilevi.ee/cgi-bin/wspd_cgi.sh/WService=plevi/proc/inter_step3.p?lang=LAT&show=8927&key=&liik=koik&intsp=131#plvsiin"; include("/www/htdocs/whatson/includes/bs.inc"); ?>

"Prāta Vētras" jaunā albuma un tūres ģenerālsponsors "Tele2", atbalsta "Tv3", "Star Fm", "airBaltic", "Rīgas Viļņi", "JcDecaux", "Cosmopolitan", DSV, "Neatkarīgā Rīta Avīze Latvijai", "Delfi", "Latvijas Radio 2", "Reģionālā Prese Diena", "Latvijas Mūzikas Kanāls", "Kas?Kur?Kad?".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!