Biznesa augstskolas "Turība" Izdevniecība novembrī uzrunā lasītājus ar jaunu Imodženas Edvardsas-Džounsas grāmatu "Viesnīca Babylon". Grāmatu no angļu valodas tulkojusi Ieva Zālīte.

"Viesnīca Babylon" pasaulē ieguvusi dižpārdokļa slavu, kā arī kļuvusi par iedvesmas avotu populāram TV seriālam ar tādu pašu nosaukumu.

"Viesnīca Babylon" ir pirmā grāmata no "Babylon" sērijas, kurā autori ļauj lasītājam ieskatīties dažādu biznesu aizkulisēs, par katru no tiem ir sava grāmata - traģikomiski un vienlaikus profesionāli aprakstot gan viesnīcu, gan lidostu, modes un mūzikas industrijas mums neredzamo pusi.

"...Tiklīdz cilvēki piereģistrējas luksusa viesnīcā, ar viņiem notiek kas savāds. Citkārt būdami pieklājīgi ļaudis ar labām manierēm, ietraukdamies pa virpuļdurvīm, viņi atmet ar roku sirdsapziņas pārmetumiem. Šķiet, ka parastie uzvedības likumi vairs nav spēkā."

Viss, kas izlasāms "Viesnīcā Babylon", ir patiess. Tikai vārdi ir mainīti, lai aizsargātu vainīgos. Darbības divdesmit četrās stundās ir sakopots vairāk nekā desmit gadu gaitā pieredzētais. Viss pārējais ir tāds, kādam tam jābūt. Bagātie iztērē piedauzīgu daudzumu naudas, viesnīca nopelna piedauzīgu daudzumu naudas, un istabenes joprojām cīnās ar izsūtāmajiem par divu mārciņu monētu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!