Piektdien, 17. aprīlī, ap pusnakti Studentu klubā sāksies vērienīgas grupas „Pienvedēja Piedzīvojumi” 15. dzimšanas dienas svinības, informē pasākuma organizatori.
Grupa savus klausītājus gatavojas priecēt ar turpat divu stundu garu labāko dziesmu retrospektīvu, turklāt Studentu kluba ierastais tehniskais aprīkojums šoreiz tiks aizvietots ar kvalitatīvāku skaņu un gaismu aparatūru.

Grupa „Pienvedēja Piedzīvojumi" dibināta 1994. gadā Sabilē. Grupas sastāvs - Māris Žigats (vokāls, bass), Aldis Lunde (ģitāra) un Pēteris Lunde (sitamie instrumenti).

Jau kopš „Pienvedēja piedzīvojumu" parādīšanās uz Latvijas mūzikas skatuves viņi iemantoja atzinību kā viena no mūsu interesantākajām un savdabīgākajām rokgrupām. Ir pagājuši gadi, daudz kas mainījies mūziķu un viņu klausītāju dzīvē, bet divas lietas palikušas nemainīgas - „Pienvedēja piedzīvojumos" vēl arvien spēlē Māris, Aldis un Pēteris, un tā joprojām ir viena no Latvijas interesantākajām, kritiķu cienītākajām un klausītāju mīlētākajām rokgrupām.

Ieeja klubā no plkst. 22:00
Biļetes iepriekšpārdošanā www.bezrindas.lv, un koncerta vakarā pie ieejas.

 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!