Spīķeros,“Dirty Deal Café” piektdien, 17. aprīlī ar minimalistisku elektro-tehno programmu uzstāsies Berlīnes mūziķis Auddie, portālu “Delfi” informē pasākuma rīkotāji.

"Viņa koncertuzstāšanās ir unikāls māksliniecisks process, kas lielā mērā sastāv no improvizācijas ar sintezatoriem un sekvenceru (uz skatuves netiek izmantots dators, tur atrodas tikai analogie aparāti). Šī enerģija rodas no tā, kā jūs dejojat. Un tad tā kļūst par mūziku," raksta uzstāšanās organizatori.

Auddie savā mūziķa karjeras laikā ir bijis iesaistīts daudzos elektroniskās mūzikas projektos, un viņa ierakstus ir izdevuši tādi leibli, kā "Fullpanda, Mutate" (uk), "F4", "expressillon", "LAB." Jau kopš 1996. gada viņš uzstājas ar sevis komponēto mūziku daudzās Eiropas un Āzijas valstīs, izmantojot skatuves vārdu "Stalker", savukārt Auddie ir viņa jauns, minimālistisks elektro/tehno mūzikas projekts.

Savu pirmo ieguldījumu Francijas tehno mūzikas attīstībā viņš sniedza jau pagājušā gadsimta 90. gados, darbojoties kopā ar kolektīvu "Impact-Teknocrates". Nodarbošanās ar reivu organizēšanu viņam ļāva spēlēšanu uzsākt ļoti agri un nezaudēt saikni ar pašu galveno mūzikā - uzstāšanos ‘dzīvajā'. Savu radošo meklējumu laikā viņš ir izmēģinājis spēkus dažādos mūzikas žanros tehno, hard body music, elektro, breakbeats, u.c..

Pirms un pēc Auddie uzstāsies DJ'i Alise Ģelze un Contour (Home Radio)

Sākums 23:00, Ieejas maksa līdz 00:00 bez maksas, pēc pusnakts 2 lati, ar "Skaņu Meža" - "Prieka Mājas" zīmogiem vai aprocēm ieeja bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!