Viesnīcu tīkla mantiniece un plaša profila zvaigzne Parisa Hiltone ceturtdien, 7.jūnijā, atbrīvota no cietuma ASV Kalifornijas štatā, kur viņa izcieta sodu par satiksmes noteikumu pārkāpumu, lai gan ieslodzījumā bija pavadījusi tikai trīs dienas no 23 dienu termiņa.
Taču Hiltonei noteikts 40 dienu mājas arests un viņai ap potīti būs jānēsā elektroniskā sprādze, lai tiesībsargājošās iestādes vienmēr varētu būt pārliecinātas, ka viņa nav atstājusi dzīvesvietu.

Losandželosas apgabala šerifa biroja pārstāvis Stīvs Vitmors pastāstīja žurnālistiem, ka 26 gadus vecā Hiltone atbrīvota medicīnisku apsvērumu dēļ, taču atteicās sniegt jebkādu sīkāku informāciju, norādot, ka sargā Hiltones privātumu.

ASV masu informācijas līdzekļi, atsaucoties uz neoficiāliem avotiem, vēstīja, ka Hiltonei ieslodzījumā esot bijis nervu sabrukums - viņa gandrīz nepārtraukti raudājusi un tikpat kā nemaz nav gulējusi. Tomēr oficiāla apstiprinājuma šādai informācijai nav.

Hiltone svētdienas vakarā ieradās sieviešu cietumā Linvudā, lai sāktu izciest viņai piespriesto sodu.

Ņemot vērā viņas augsto sabiedrisko stāvokli, Hiltone tika ievietota īpašajā cietuma daļā, kas ir paredzēta bijušajām policistēm, ierēdnēm un citām notiesātajām, kurām būtu īpaši nevēlami kontaktēties ar parastajām ieslodzītajām. Kamerā Hiltone bija viena pati.

27.februārī Hiltoni aizturēja Losandželosā braucot ar savu "Bentley Continental GTC", lai gan janvārī viņai bija atņemtas braukšanas tiesības, turklāt viņa pārsniedza atļauto braukšana ātrumu un automašīnai nebija ieslēgtas priekšējās gaismas, kaut arī bija tumšs.

Tiesā Hiltone apgalvoja, ka neesot izpratusi, ka viņai atņemtas autovadītājas tiesības, taču tiesnesis viņas argumentus noraidīja. 4.maijā tiesa Losandželosā Hiltonei piesprieda 45 dienu cietumsodu par to, ka viņa pārkāpusi pārbaudes laika noteikumus, kas viņai bija jāievēro saskaņā ar janvārī pasludināto tiesas spriedumu par braukšanu dzērumā. Tomēr Hiltonei reāli būtu bijis jāizcieš tikai puse termiņa jeb 23 dienas ar noteikumu, ka viņa ieslodzījumā labi uzvestos.

Hiltone septembrī tika pieķerta braucot dzērumā Holivudā. Policisti auto apturējuši, jo Hiltone savā "Mercedes-Benz SLR McLaren" markas automašīnā braukusi neparastā manierē. Notikuma vietā veiktais tests liecināja, ka Hiltone, kura brauca mājās no labdarības pasākuma, tiešām ir piedzērusies. Par šo gadījumu tiesa viņai piesprieda sodu janvārī, atņemot viņai autovadītājas tiesības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!