Sanktpēterburgas XVI starptautiskā teātru festivālā "Baltijas māja" Jaunais Rīgas teātris ieguvis skatītāju balvu, portālu "Delfi" informēja Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments.
Diplomu un bronzas statuju, ko teātris izpelnījies par režisora Alvja Hermaņa iestudēto izrādi "Garā dzīve", 12.oktobrī festivāla žūrija pasniedza Latvijas ģenerālkonsulei Sanktpēterburgā Ivetai Sers.

"Man ir patiess prieks sveikt Jauno Rīgas teātri un režisoru Alvi Hermani ar sīvā konkurencē izcīnīto skatītāju balvu. Skatītāju vērtējums ir augstākā atzinība, neskatoties uz kritiķu piezīmēm", pasniedzot balvu, uzsvēra Sanktpēterburgas XVI starptautiskā teātru festivāla ģenerāldirektors Sergejs Šubs (Sergey Shub).

Starptautiskais teātra festivāls "Baltijas māja" norisinājās Sanktpēterburgā no 30.septembra līdz 11.oktobrim. Festivāls tradicionāli pulcē izcilus Eiropas valstu – Lietuvas, Polijas, Igaunijas, Zviedrijas, Krievijas, Latvijas – teātru režisorus, kā arī atspoguļo jaunākās aktiermākslas tendences.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!