Līdz 13.oktobrim, preses tirdzniecības vietās kopā ar laikrakstu Diena pircēji bez maksas saņems Hermaņa Heses grāmatu Stikla pērlīšu spēle, informē laikraksta "Diena" pārstāvji.
Savukārt "Dienas" abonenti grāmatu bez maksas savā pastkastē saņems līdz oktobra beigām.

Turpmāk grāmatas no sērijas "XX gadsimta literatūras klasika" varēs iegādāties par ļoti pievilcīgu cenu.

Heses romāns ir pirmais grāmatu sērijas "Laikraksta "Diena" bibliotēka, XX gadsimts" izdevums, kam sekos vēl 29 "Dienas" ekspertu izraudzīti rakstnieku darbi.

Starp sērijā ieplānotajām grāmatām ir arī latviešu literatūras klasikas darbi: Pāvila Rozīša "Ceplis", Edvarta Virzas "Straumēni", Jāņa Jaunsudrabiņa "Aija", Anšlava Eglīša "Līgavu mednieki", Gunara Janovska "Sōla", Aleksandra Grīna "Dvēseļu putenis".

Turpmāk katru sestdienu iznāks jauna grāmata, ko interesenti, nopērkot "Dienu", varēs iegādāties par Ls 2,99. Katra grāmata būs pārdošanā tikai vienu nedēļu.

"Dienas" abonentiem ir iespēja grāmatas pasūtīt, tās saņemot sešos atsevišķos sūtījumos ar bezmaksas piegādi.

Ar grāmatu nosaukumu un autoru sarakstu, to anotācijām un iznākšanas datumiem, pasūtījumu un piegādes noteikumiem, tirdzniecības vietu adresēm un citu lietderīgu informāciju var iepazīties www.diena.lv/gramatas vai zvanot Dienas grāmatu tālrunim – 7483483.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!